Contact & adverteren

 

Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden voor het adverteren via dit blog.  

 


Product reviews

Een betere manier om uw product onder de aandacht te brengen kan ik me niet voorstellen vandaar dat ik graag reviews schrijf. Of het nu gaat over een kookboek of een ingrediënt, ik geef er mijn eerlijke mening over zodat mijn lezers weten wat ze er aan hebben. Ik vind het belangrijk producten te reviewen die passen binnen het concept van Kleurrijk Eten.

Winacties

Wat voor veel reacties zorgt onder mijn lezers zijn de zogenaamde win acties. Deze combineer ik met een product review en dit houd in dat wanneer een lezer ons liked, een reactie geeft of een andere actie uitvoerd hij of zij kans maakt op een prijs. Het is overigens ook mogelijk om een win actie te houden met uw product zonder dat daar een review aan vooraf gaat. 

Recensies

Bent u eigenaar of vertegenwoordiger van een horecagelegenheid? Ik kom graag van uw kaart proeven om daar vervolgens een eerlijke en mooie recensie over te schrijven. Op mijn blog vindt u verschillende voorbeelden van restaurants en lunchrooms die u voorgingen. Heeft u bijzondere, gezonde en lichte tussendoortjes? Of gebruikt u Superfood voor de bereiding? Neemt u eens contact met mij op voor de mogelijkheden.

Advertorials

Om uw bedijf, evenement of product te promoten en extra aandacht te geven schrijf ik advertorials. Een advertorial is een redactioneel artikel met links naar uw website en / of webshop. In samenspraak kunnen we een specifiek product of onderwerp behandelen en de links daar op afstemmen. Deze manier van adverteren is zeer informatief en leent zich daardoor uitstekend voor de promotie van nieuwe producten.

Banners

Wilt u graag meer bezoekers op uw website of webshop? Een banner is een goede manier om mensen te verleiden bij u een kijkje te komen nemen. Ik werk samen met een bedrijf die de banners vormgeven en de mogelijkheden zijn enorm. U kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Recepten schrijven en gast bloggen

Wanneer u opzoek bent naar recepten of blog(posts) voor uw eigen bedrijf, redactie of website dan kunt u mij daarvoor inhuren. Ook als het voor u prettig is dat ik werkzaamheden verricht bij u op locatie dan is dat bespreekbaar. Ik sta open voor suggesties.


CONTACTGEGEVENS :


Kleurrijk Eten - Rowena van der Wal


Email           : kleurrijketen@gmail.com

Twitter         : @kleurrijketen

Facebook    : www.facebook.com/kleurrijketen

Google+     : google.com/+KleurrijkEten

Telefoon     : 06-23686621
   
Postadres   : Duivenkamp 674, 3607 VA, Maarssen

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor alle lekker gezonden recepten....ik blijf je volgen

    Grt,Nanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hebben jullie interesse in eventuele samenwerking? Zoja, mail ons: info@gezondheidsgoeroe.nl

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...