maandag 3 februari 2014

Wordt jij onze nieuwe gastblogger?

Voor Kleurrijk Eten zoeken we twee nieuwe gastbloggers die een bijdrage willen leveren aan lekker en gezond eten door heerlijke tussendoortjes, hapjes en snacks te bereiden. Kom jij binnenkort ons blog verrijken met jouw kleurrijke recepten?

 


Over het blog

Kleurrijk Eten is een blog waar lekker en gezond hand-in-hand gaan. Naast een gezonde levenstijl willen we graag lekker blijven eten en daar horen ook zoete en hartige tussendoortjes bij. De zoektocht naar al deze heerlijkheden willen we graag met iedereen delen. De recepten kenmerken zich door weinig calorieën en ze moeten voor iedereen toegankelijk zijn om te maken. Ze zijn dan ook vaak erg makkelijk en snel te bereiden. 

Over jou

Je houdt van bakken en koken en je hebt je verdiept in gezonde hapjes, tussendoortjes en snacks. Daarnaast ben je altijd op zoek naar hoe je nog lekkerder en gezonder kan eten. Je schrijft graag en het lijkt je leuk om dit verder te ontwikkelen. Hiervoor hoef je geen opleiding gevolgd te hebben, maar vooral passie te bezitten. Je vind het leuk om mensen te inspireren met jouw baksels en met jouw verhaal. Je schrijft de blogs onder je eigen naam, dus eeuwige roem zit ook in het pakket. Natuurlijk worden de blogs verspreid op social media zoals Twitter, Facebook, Google+ en Instagram.

Waar bestaat een blogpost uit

  • Het bedenken van een recept of bakken uit een kookboek, internet en wat jou verder inspireert.
  • Maak foto's van de stappen tijdens het bakproces.
  • Maak een aantal foto's van het eindresultaat, in de vorm zoals reeds op Kleurrijk Eten gepubliceerd is (wij geloven dat lekker eten er vooral lekker uit moet zien).
  • Schrijf het recept uit en schrijf er jouw verhaal bij. In totaal moet de tekst minimaal 400 karakters bevatten. Met bijvoorbeeld invalshoeken als: hoe ben je op het recept gekomen, wie heeft jou geïnspireerd, wat is er lekker en gezond aan. Hoe smaakt en geurt het. Of een anekdote uit jouw leven, bijvoorbeeld een vakantie die je mee hebt gemaakt etc. Maak het persoonlijk, want dat is wat bloggen zo leuk maakt.


Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje met een korte motivatie naar: kleurrijketen@gmail.com.
Geef in de motivatie tevens aan wat jouw expertise is, waar jij een sterbakker in bent.

Als dank voor alle fijne blogposts kun je met kerst in elk geval rekenen op een goed gevuld kerstpakket! 

Met Kleurrijke groet,

Rowena

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...