woensdag 12 februari 2014

Valentijnskoekjes recepten

Valentijnsdag komt er weer aan en hoe leuk is het om jouw Valentijn te verassen met jouw eigen creatie. Hieronder vind je een aantal recepten ter inspiratie. Ze zijn snel, makkelijk en heel lekker. Zelfs de mensen die op de lijn letten kan je hier een plezier meedoen, want ze zijn namelijk veel gezonder dan de varianten die je in de winkel koopt. Onder andere bereid met kokosolie, kokosbloesemsuiker en meer. Laat je dus niet weerhouden door tijd of gezondheid, want deze Valentijnskoekjes zijn in een handomdraai gemaakt. Verover het hart van jouw Valentijn!


Valentijn chocolade crunchies


Speciaal voor chocolade liefhebbers deze chocolade crunchies. Dit is zo super makkelijk en snel, maar zo doeltreffend; het is de smaak van chocola en het gezonde van de Cornflakes. Absoluut genieten! Lees verder.
 


 Spritsen Valentijn special

Binnen een paar minuten verover je hem of haar met deze spritsen, gespoten in een hartjes vorm. Bereid met gezonde ingrediënten, waardoor deze spritsen ook heel goed in een gezond eetpatroon passen. Om het af te maken, knoop je er een lintje met labeltje aan vast waar je jouw hartenwens lees verder.

 

 

 

 

Valentijn cupcakes met frambozenvulling


Het recept komt uit het nieuwe boek van Dan Lepard Bakken. Een heerlijk boek waarin hij je weet te verleiden tot het bakken van de heerlijkste lekkernijen. Deze week volgt er een recensie. Het eerste wat ik uit zijn boek bakte waren de Vanille cupcakes. Uiteraard een klein beetje aangepast naar een gezondere cupcake variant. De suiker is vervangen door ongeraffineerde kokosbloesemsuiker. De boter is vervangen door lees verder.


Valentijn choco banaantjes


Toen ik onder in de la een reepchocola vond en een banaan op de fruitschaal zag liggen, dacht ik meteen terug aan deze herinnering. Nu, 24 jaar later, heb ik deze choco banaantjes eindelijk voor het eerst lees verder.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...