vrijdag 13 december 2013

Online kerstinkopen bij Cookinglife

advertorial

De drukke december maand is in volle gang en kerst komt er aan. De lootjes worden getrokken en verlanglijstjes worden uitgewisseld en tussen deze drukte door moet je nadenken over wat je gaat serveren als kerstdiner.

Waar haal je nu de tijd vandaan om uitgebreid kerstinkopen te doen, net dat ene mooie kerstcadeau te kopen of om de kersttafel extra mooi aan te kleden? Cookinglife is de oplossing!


Je vind er een fantastisch breed assortiment van kookgerei, handige keukenartikelen en cadeaus. Wat je ook zoekt, je vindt er allerlei spullen om jouw kerstdiner tot iets speciaals te maken. Het zijn kwalitatief hoogwaardige producten met een mooi design en de keuze is enorm; ruim 1500 artikelen!

De website is erg gebruiksvriendelijk door verschillende tabbladen. Bijvoorbeeld onder het tabje Groente Fruit vind je allerlei keukenspullen die je gebruikt tijdens het bereiden en/of serveren van groente en fruit. Maar je kan ook zoeken door te klikken op bijvoorbeeld Keukengerei of Bakken.
 
Wanneer je een product besteld, en het is voorradig, dan heb je het de volgende dag in huis en betalen kan ook achteraf. Cookinglife heeft het webshop keurmerk veilig en betrouwbaar.
 
 
Speciaal voor de kerst kun je bij Cookinglife je eigen kerstpakket samenstellen uit 900 producten. De mogelijkheden zijn enorm; vanaf 10 pakketten tot aan 1000 voor een aantrekkelijke prijs en je kunt je pakketten laten inpakken en zelfs direct naar bijvoorbeeld je personeel laten sturen.

Geen idee wat je iemand cadeau wilt geven? Kijk dan eens bij de cadeau-tips die Cookinglife geeft. Had je bijvoorbeeld al eens van een champignonsnijder gehoord? Dit is typisch zo'n product die nog bijna niemand in huis heeft, maar wat wel heel makkelijk is!

Ook leuk om te weten, bij alle bestellingen boven de € 40,- ontvang je een gratis kerstcadeau!

Fijne kerstdagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...